Review xmasdeco.nl

Ieder jaar kochten wij een echte kerstboom, maar ieder jaar weer kon ik slecht tegen de naalden van de boom. En dat werd met het jaar erger. Dus dit keer hebben we toch maar besloten een kunst kerstboom aan te schaffen. Eerst alle tuincentra bezocht, maar we schrokken van de prijzen van de kunst kerstbomen daar. Torenhoge prijzen voor kleine kunst bomen en dat zonder versiering of verlichting.

Na enige research op het internet kwam ik terecht op de site van xmasdeco.nl. De site alleen al ziet er geweldig uit met alle mooie foto’s van de kerstbomen. Echt een lust voor het oog en leuk om te zoeken naar een kunst kerstboom. Uiteindelijk hebben we een geschikte boom gevonden met verlichting en versiering in het paars en dat voor een spotprijs. Op de foto zag het er geweldig uit. Wij hebben nog nooit eerder een kerstboom via het internet besteld, dus het was erg spannend wat we thuis zouden ontvangen en of we er net zo tevreden mee zouden zijn als tijdens het online shoppen.

Eenmaal bezorgd ontvingen we een stevige kartonnen doos met alles erin. Ontzettend handig, want deze doos gebruiken we ook weer om de boom in op te bergen als de kerst weer voorbij is. De lampjes zitten in de boom verwerkt en de decoratie is zo opgehangen. De boom is erg mooi, hij lijkt net echt! Wij zijn erg tevreden met deze aankoop en raden iedereen die een kunst kerstboom zoekt aan om bij xmasdeco.nl te gaan kijken.