Fit worden in mijn eigen woonkamer

Iedereen zit in hetzelfde schuitje wanneer de zomer er weer aan begint te komen. Iedere zomer weer loop ik tegen mijn lijf aan, dat niet zo fit is. Naar de sportschool ga ik eigenlijk niet, ik vind het niet zo fijn om tussen al die fitte mensen te lopen.

Toch knaagde het steeds aan me dat ik niet zo fit was en mijzelf weer in badkleding moest gaan begeven terwijl ik best veel overtollig vet heb. Vandaar dat ik op zoek ging naar een manier om thuis te sporten. Eerst probeerde ik yoga, maar dat was niet zo’n succes. Ik ging online wat zoeken en kwam op de site fitnessapparaat.nl.

Hier zijn verschillende fitnessapparaten te koop. Ik besloot een crosstrainer te kopen, omdat ik weet dat je hier gemakkelijk veel calorie├źn mee kunt verbranden. Ik plaatste de bestelling die een paar dagen later al binnen kwam. De crosstrainer was gemakkelijk te installeren en ik besloot hem in de woonkamer te zetten.

Nu train ik iedere ochtend en avond een kwartier tot een half uur op de crosstrainer. Het is erg gemakkelijk en kost bijna geen moeite. Toch ben ik in een maand al zo’n drie kilo afgevallen. Ik kan iedereen dus een crosstrainer van fitnessapparaat.nl aanraden.