Facings voor tanden

Een mooi gebit vind ik erg belangrijk. Mijn tanden zijn helaas niet altijd zo mooi geweest. Een collega van mij had haar tanden laten bleken bij Richard Kleinsman. Ik vond het resultaat zo mooi, dat ik zelf ook weleens langs wilde gaan. Ik maakte een afspraak en kon diezelfde week nog terecht voor een consult.

Goed advies

Ik was van plan om mijn tanden te laten bleken. Echter, mij werd aangeraden om te kiezen voor facings. Ik had hier nog nooit van gehoord. De specialist wist het goed uit te leggen en deze unieke procedure waarbij ik een nieuw laagje op mijn tanden kreeg, leek perfect. Ik vond het enorm meevallen hoe lang de behandeling duurde. Ik had verwacht dat het erg arbeidsintensief was, maar dat viel gelukkig erg mee. Ik herkende mijn tanden gewoon niet toen ik voor het eerst in de spiegel keek. Het resultaat was letterlijk verbluffend.

Ik ben erg te spreken over de kwaliteit van de facings en de expertise bij kleinsman.de. Ik werd professioneel geholpen en goed geadviseerd over wat mijn opties waren. De procedure was geheel pijnvrij en het resultaat is fantastisch! Wat een goede service van kleinsman.de.