Een onherkenbare en stralende glimlach na het bleken van mijn tanden

Mijn gele tanden waren al jaren mijn allergrootste onzekerheid. Ik vond het altijd moeilijk om hardop te lachen omdat mijn gele tanden dan extra goed zichtbaar waren. Mijn vriendin vertelde me dat ik gewoon mijn tanden moest laten bleken. Ik vond dit altijd een spannende zet, maar ben mij er toch in gaan verdiepen. Ik kwam uit bij kleinsman.de, deze website bood gedetailleerde informatie over hoe het tanden bleken nu precies werkt.

Een afspraak gemaakt

De website bood mij genoeg informatie om de stap te durven zetten om een afspraak te maken. Ik kon al vrij snel terecht. Ik vond het best spannend om naar deze afspraak te gaan want ik wist niet goed wat ik moest verwachten. Het was een vrij snelle en geheel pijnloze behandeling. De specialisten en medewerkers van Kleinsman waren zeer vriendelijk. Ik weet nog goed toen ik voor het eerst de spiegel voor mij kreeg. Mijn mond viel werkelijk open van verbazing. Het leek net of ik een heel ander persoon was met deze witte lach.

Ik ben erg blij dat ik deze stap heb gezet. Ik heb nu een stralend witte lach en durf weer hardop en voluit te lachen. Ik geniet dagelijks van mijn prachtige gebit door kleinsman.de.