Binnendeuren voor een finishing touch

Wie op zoek is naar de perfecte binnendeur, komt terecht in een brede markt:

Massieve deuren, half-massief, verfdeuren…
Binnendeuren maken deel uit van uw interieur ,dus valt het aan te raden tijdig rond wat er op de markt is. Bij binnendeurenonline.nl bekijk u ons volledige gamma.

Half Massieve deuren in de kijker

Halfmassieve deuren zijn zeer stabiel en kwalitatief beter dan een massieve en hebben hetzelfde uitzicht en de natuurlijke uitstraling van hout. Hiervoor wordt plaatmateriaal (bvb MDF )bekleefd met een laagje houtfineer, zoals eik of beuk. De deurstijlen zijn gemaakt uit massieve latten die verlijmd zijn en mekaar recht houden. Dus steeds perfecte rechte, egaler van kleur tegenover massieve deuren.

De fineerlaag is verkrijgbaar in verschillende diktes. Zo past bij een landelijke interieur een dikke laag eik omdat men door de vertikale groeven het eik nog wenst te zien.
Binnendeuren kun je kopen in verschillende kwaliteiten, volledig naar uw wensen. Zo heb je halfmassieve deuren met veel of minder noten, een geborsteld of glad oppervlak…

Samengestelde deuren

Maar ook de samengestelde deuren ,liggen goed in de markt. Hier bestaat het deurblad en kader meestal uit MDF met daarop een gelijmde plaat en vulling. Het speciale hiervan is dat er ruime keuze tot afwerkingen mogelijk is zoals verven, plamuren of lakken.

Deuren met bijpassende accessoires

Koop bij binnendeurenonline.nl meteen de passende deurklinken- of krukken. Dit kan van strak en modern naar traditioneel en antiek.